Samsung'un Çift Kameralı Yeni Telefonu Galaxy C10 Plus Canlı Olarak Sızdırıldı

Bu yıl Samsung tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen yeni çift kameralı akıllı telefonu canlı olarak internete sızdırılmış durumda.

Popüler sızıntı kaynaklarından, Twitter kullanıcısı @mmddj_china arkasında çift kamera bulunan bir Samsung akıllı telefonu ortaya çıkardı. Bu telefon çok beklenen Samsung Galaxy C10 Plus modeli olabilir. Merak edenler için, planlarda Galaxy C10 modeli yok gibi görünüyor.

Halen internette dolaşan söylentilere göre, bu cihaz hepimizin beklediği arka tarafta ilk çift kameraya sahip Samsung akıllı telefon olabilir. Samsung ilk 6GB RAM'e sahip telefonu için geçtiğimiz yıl C9 serisi olmasına rağmen cihazı için C9 Pro ismini tercih etmişti. Bu durum mevcut modelin standart bir Galaxy C9 olmadığını bize gösteriyordu.

Şimdide ortaya çıkan yeni cihazın Galaxy C10 yerine Galaxy C10 Plus ile isimlendirileceği söyleniyor. Galaxy C10 Plus modelinin özelliklerine bakacak olursak, Snapdragon 660 işlemcisi ve 6GB RAM'in cihaz içerisinde yer alabileceğini söyleyen çeşitli iddialar mevcut. Söylentiler ayrıca, Bixby düğmesinin Galaxy C10 Plus modelinde de bulunacağını söylüyor. Bunun sebebi Samsung Bixby yeni cihazlara geldiği zaman, Samsung'un Galaxy Note 8 modelinde de Bixby tuşuna yer vereceğini düşünüyor olmamız.

Bu yeni cihazda bulunan çift kameranın nasıl performans göstereceğini öğrenmek için heyecanla bekliyoruz. Samsung, neredeyse fotoğrafçılık ve kamera konusunda en iyi performansı kullanıcılarına sunan bir firma olmayı başarıyor. Şimdide yeni ikili kamera ile şey yapacaklarını düşünüyoruz. Bu cihazın ne zaman açığa çıkacağına gelince, yılın üçüncü çeyreğinin Galaxy C10 Plus için iyi bir zaman olacağını söyleyebiliriz. Buda cihazın tanıtım tarihinin çokta uzak olmadığını bize gösterir.

Whatsapp