Samsung'un Android Go Telefonuna Ait Özellikler Sızdırıldı

Samsung'un üzerinde çalıştığı ilk Android Go akıllı telefonu, 5 inç büyüklüğünde bir ekran ve 2.600 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelebilir.

Bu yıl Nisan ayında Benchmark test sayfasında giriş seviyesi teknik özelliklere sahip bir Samsung akıllı telefonun ortaya çıkması, Güney Kore merkezli şirketin ilk Android Go akıllı telefonu üzerinde çalıştığı yorumlarına neden olmuştu. Daha sonra ise ortaya çıkan haberlerde Samsung SM-J260x model numarasına sahip olacağı iddia edilen cihazla ilgili geçtiğimiz hafta da bazı bilgiler gelmişti. 

Samsung'un ilk Android Go akıllı telefonu ile ilgili olarak şu ana kadar ortaya çıkarılan özellikler arasında 1GB RAM, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve dört çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Ve şimdi akıllı telefonun birkaç önemli özelliğini ortaya çıkaran yeni bir sızıntı daha geldi. 

İnternete sızdırılan yeni bir görüntüye göre akıllı telefon pazarının lider üreticisi Samsung'un ilk Android Go akıllı telefonu Samsung SM-J260x, 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ve Samsung üretimi olan Exynos 7570 yonga setinden güç alacak. 16GB dahili depolama alanına sahip olacak cihazın kamera özellikleri tarafında ise 8MP arka kamera ve selfie çekimleri için 5MP ön kamera yer alıyor. Cihaz ayrıca 2.600 mAh kapasiteye sahip bir bataryadan güç alacak. 

Whatsapp