Samsung'un Android 9 Pie Güncellemelerini Ne Zaman Yayınlayacağı Belli Oldu

Samsung'un piyasada bulunan güncel cihazları için ne zaman Android 9 Pie güncellemesini dağıtacağı bir liste sayesinde ortaya çıkmış oldu.

Samsung dün itibariyle bazı ülkelerde Galaxy S9 ve S9 Plus için Android Pie güncellemesini resmi olarak dağıtmaya başladı. Bugün ise şirketin diğer cihazlarına ne zaman Android 9 güncellemesini sunacağını gösteren bir liste ortaya çıktı.

SamMobile tarafından paylaşılan bu listede birçok model hakkında güncelleme bilgisi yer alırken bu modellerin güncellemeyi ilk olarak hangi ülkelerde alacağı bilinmiyor. Paylaşılan listeye bakacak olursak Samsung Galaxy Note9'un Ocak ayı değil Şubat ayı içerisinde güncellemeyi alacağını görüyoruz. Note9'un ardından eski amiral gemisi modellerinden S8 ve S8 Plus Mart ayı içerisinde Note8 ile beraber güncellemeyi alacak gibi görünüyor.

Bu modellerin ardından da Nisan ayı içerisinde Galaxy A8, A8 Plus, A7 2018, A9 2018 ve Galaxy Tab S4 10.5 için Android 9 Pie güncellemesi resmi olarak dağıtılacak. Mayıs ayında ise Samsung'un orta seviye modellerinden Galaxy J4, J4 Plus, J6, J6 Plus ve A8 Star için Android Pie güncellemesinin dağıtılması planlanıyor. Önümüzdeki yılın yaz aylarına geldiğimiz zaman Samsung Galaxy J7 2017 ve Galaxy J7 Duo'nun Pie güncellemesini alacağını görüyoruz.

Son olarak Eylül ayı içerisinde Galaxy Xcover4, Galaxy J3 2017 ve Galaxy Tab S3 9.7 güncellemeyi alırken Ekim ayında ise Samsung Galaxy Tab A 2017, Galaxy Tab Active2 ve Galaxy Tab A 10.5 modelleri Android 9 Pie güncellemesi alacak.

Whatsapp