Samsung'dan Galaxy Note 6 Lite gelebilir

Samsung, bu yaz bir yerine üç farklı Galaxy Note versiyonu ile karşımıza çıkabilir.

2016 ile birlikte bir çok akıllı telefon sunan Samsung, bu sene içerisinde yeni modeller duyurmaya devam edecek ve bu cihazların başında da yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 6 gelecek.

Geçtiğimiz sene Galaxy Note5 adındaki akıllı telefonunu 13 Ağustos tarihinde düzenlediği etkinlikle tanıtan firma, daha sonra cihazını bir çok ülkede satışa sunarken, bu akıllı telefon Türkiye ve bir çok ülkede oldukça ilgi gördü.

Samsung, şimdi de bu cihazın halefi yeni model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni akıllı telefonun Galaxy Note 6 adı ile gelmesi beklenirken, yeni cihaz üst düzey donanım özellikleri ile yine Ağustos ayı civarlarında satışa sunulacağı düşünülmekte.

Samsung iddialara göre Galaxy Note 6 akıllı telefonunun yanı sıra bu cihazın kavisli ekrana sahip versiyonunu da Galaxy Note 6 edge adı ile sunabilir. Yeni bir iddiaya göre de ayrıca Galaxy Note 6'nın farklı bir versiyonu daha gün yüzüne çıkacak. Bu yeni akıllı telefonun adının da Samsung Galaxy Note 6 Lite olacağı kaydediliyor.

Samsung Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 Lite arasında en önemli farkın ise ekran olacağı belirtiliyor. Galaxy Note 6 Quad HD ya da belki 4K çözünürlükte ekran ile gelecek ve Samsung Galaxy Note 6 Lite ise 1920x1080 piksel Full HD ekran içerecek.

Ayrıca Lite versiyonun 4GB RAM içereği de kaydediliyor. Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga setinden güç alacağı kaydedilen Galaxy Note 6 Lite 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak.

Whatsapp