Samsung Z3 akıllı telefonun Hindistan fiyatında dikkat çekici indirim

Tizenli, Samsung Z3, Hindistan'da indirimli olarak satışta

Akıllı telefon pazarının güçlü ismi Samsung, Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi üzerinde çalışan Galaxy akıllı telefon modelleri ile uzun bir süredir dünya genelinde lider durumda. Ancak bir süredir de firma yeni Tizen adındaki mobil işletim sistemini geliştirmekte.

MeeGo adındaki işletim sistemi bir zamanlar Intel ve Nokia tarafından geliştirilirken, Nokia'nın ayrılması sonrasında Intel, yanına Samsung'u almış ve MeeGo, Tizen adı ile geliştirilmeye başlanmıştı. Ayrıca Samsung'un Bada projesi de Tizen içerisine katıldı.

Tizen, Samsung'un Gear akıllı saatleri ve yeni nesil akıllı TV modellerinde kullanılırken, ayrıca Güney Kore devi önce Samsung Z1'i arkasından da Samsung Z3 adındaki yeni bir model daha gelmişti. Her iki cihazın da sunulduğu en önemli ülke Hindistan olurken, ayrıca bazı Asya ülkelerinde deraflarda yerini almıştı.

Samsung Z3, Hindistan'da oldukça ilgi görürken, firma satış rakamlarını daha da arttırma peşinde ve şimdi de dikkat çekici bir indirim haberi ile karşımıza geldi.

Geçtiğimiz sene Ekim ayında INR 8,500 ($130) olarak satışa sunulan Samsung Z3, şu anda indirim ile INR 7,000 ($105) olarak satın alınabilmekte. Amazon, Flipkart ve Snapdeal'de bu fiyat etiketi ile listelenmiş durumda.

Samsung Z3 akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, 5" büyüklüğünde 1280x720 piksel HD ekran, 1GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 1.3Ghz dört çekirdekli işlemcili Spreadtrum yong saeti, 8MP arka kamera, 5MP ön kamera özellikleri ile geliyor.

https://twitter.com/maxicep/status/723242418871656449

Whatsapp