Samsung, yeni Gear Fit 2 cihazını resmi olarak duyurdu

Samsung'un yeni fitness bilekliği Gear Fit 2 gün yüzüne çıktı

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Samsung, yeni bir cihazının daha duyurusunu gerçekleştirdi. Son dönemde özellikle de giyilebilir cihazlara büyük ilgi gösteren Samsung, Gear ailesi ile bu pazarda mücadele ederken, hakkında bir süredir bilgiler gelen yeni fitness bilekliği Gear Fit 2'yi resmi olarak duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde düzenlenen bir etkinlikle resmi olarak duyurulan bu yeni Gear Fit 2'nin yanı sıra firma ayrıca Gear IconX adı ile kablosuz kulaklıklarını da tanıttı.

Samsung Gear Fit 2, önceki modele benzer bir tasarıma sahip ve teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni fitness bilekliği 1.55" büyüklüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Yeni fitness bilekliği 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alırken, dahili veri kapasitesi ise 4GB olarak belirlenmiş.

Yeni Samsung Gear Fit 2 bazı sensörlere de sahip. Kalp ritm takip sensörü ile sağlık yönünden veriler izlenebilirken, ayrıca GPS desteği ile de dış mekanda aktivitelerin daha planlı ve izlenebilir bir hale getirilmesini sağlıyor.

IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olan Samsung Gear Fit 2 bu sayede hem suya hem de toza karşı dayanıklı yapı içermekte. 200mAh batarya cihazda yer alırken, normal kullanım ile bu batarya 3 gün kullanım ve 5 gün bekleme süresi sunmakta.

Gear Fit 2, yarın itibari ile ön siparişe sunulacak ve 10 Haziran tarihinde de satışa çıkacak. Fiyat ise 180$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp