Samsung, yeni amiral gemisi için reklam filmleri sundu

Samsung, yeni reklam filmleri ile Galaxy S7'nin satışlarını arttırmayı planlıyor

Samsung, akıllı telefon pazarının en önemli üreticilerinden birisi ve şu anda satış rakamları ile de lider durumda.

Akıllı telefon pazarının evrimi ile birlikte Samsung'un sunduğu modeller de tasarım ve donanım olarka değişime uğrarken, mükemmel olarak bazı çevreler tarafından değerlendirilen, yeni modeller Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge Şubat ayı sonunda MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulmuş ve sonrasında da Mart ayında satışa çıkmıştı.

Samsung, yeni Galaxy S7 amiral gemisini ve bu cihazın hem büyük hem de iki yanı kavisli versiyonunu global pazarda satışa sunarken, ayrıca reklam filmleri ile de satış rakamlarını arttırmayı planlıyor ve 3 yeni reklam filmi Galaxy S7 için geldi.

Yeni Galaxy S7 reklam filmleri, "Sink", "Friend" ve "Sister" olarak adlandırılmış. Bu reklam filmlerinde cihazın suya dayanıklılığına, SAmsungPay'e ve kamerasının düşük ışıkta yüksek kaliteli çekim özelliğine dikkat çekilmiş.

Samsung Galaxy S7 akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olmakta. 4GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak belirlenmiş.

Versiyona göre Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 yonga setlerinden güç alan Samsung Galaxy S7 akıllı telefonun arka yüzünde 12MP OiS destekli kamera bulunurken, ön kamera da 5P olarak geliyor. Ayrıca akıllı telefon Google 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Whatsapp