Samsung yanlışlıkla, Galaxy J2 (2018) modelini duyurdu

Samsung tarafından MWC etkinliği kapsamında sergileneceği düşünülen giriş seviyesi akıllı cep telefonu Galaxy J2 (2018), yanlışlıkla firmanın resmi web sitesinde duyuruldu.

Güney Kore merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Samsung firmasının daha önce sızdırılan Galaxy J2 (2018) isimli modeli karşımıza bu seferde şirketin resmi web sitesinde çıktı. Daha önce gelen sızıntılara göre cihazın 5 inç genişliğinde olan Super AMOLED dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği belirtilirken, bunun yanı sıra ise performansını Snapdragon 425 yonga setinin sağlayacağı belirtilmişti.

Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle birlikte kutusundan çıkacağı düşünülen Samsung Galaxy J2 (2018) modelinin arka yüzünde 8 MP çözünürlüğündeki bir kamera ve ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki kamerayı içereceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy J2 (2018) modelinin küresel pazarda giriş seviyesindeki tüketiciler tarafından tercih edileceği düşünülürken, cihazın ilk satışa çıkacağı pazar olarak ise Rusya işaret ediliyor. Rusya'da çıkışını gerçekleştirilecek olan cihazın sızıntılara bakıldığında fiyat etiketinin 138 dolar seviyesinde olacağı düşünülüyor.

Firmanın resmi web sitesinde yaptığı yanlışlık kapsamında cihazın artık siyah ve altın renk olmak üzere iki farklı renk seçeneği olacağı ve ana hatlarının hangi anlamda şekilleneceği de ortaya çıkmış durumda. Öte yandan firmanın tanıtmayı hedeflediği bu modelin satışları için MWC 2018'in beklenip beklenmeyeceği ise önemli bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

Whatsapp