Samsung yakında Gear S2 için büyük bir güncelleme yayınlayacak

Samsung, sunacağı yeni büyük güncelleme ile Gear S2'ye yenilikler getiriyor...

Son dönemin popüler cihazlarından olan akıllı saatler bir çok firmadan gelirken, Samsung bu pazarın en güçlü oyuncularından birisi. Firma geçtiğimiz sene Eylül ayında Gear S2 adındaki akıllı saatini sunmuştu ve bu cihaz ayrıca Gear S2 Classic adında bir başka versiyonu da beraberinde getirdi.

Samsung, bu yeni cihazını Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde satışa sunarken, yayınladığı güncellemelerle de akıllı saatine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. 

Gelen bilgilere göre Samsung, Gear S2 akıllı saati için yeni ve büyük bir güncelleme çalışmaları içerisinde. Henüz bu sene Eylül ayında Samsung'un Gear S3'ü sunacağına dair bilgi bulunmazken, Gear S2'nin yeteneklerinin gelişmesi şimdilik daha yakın gelmekte.

Samsung'un bu yeni güncellemesi ile geleceklere bakacak olursak eğer, iddialara göre saat yüzleri için özelleştirilebilir duvar kağıtlarına Samsung izin verecek. Ayrıca saat yüzleri akıllı telefon gerekmeden cihazın kendi üzerinden de değişebilecek.

Ayrıca yeni güncelleme ise fitness izleme özelliklerinin de gelişeceğini söyleyebiliriz. Büyük merakla beklenen uyku izleyicisi sonunda bu yeni güncelleme ile birlikte Gear S2 kullanıcılarına sunulacak. Ayrıca kullanıcılar, istatistiklerini Facebook üzerinden arkadaşları ile de paylaşma imkanına sahip olacaklar.

Diğer yenilik olarak daha başarılı bildirim yönetimi ve güncellenmiş Weather uygulaması sayılabilir. 

Whatsapp