Samsung W2018 kapaklı telefon, 1 Aralık'ta satışa sunulacak

Samsung'un üst seviye kapaklı akıllı telefonu Samsung W2018'in 1 Aralık tarihinde satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Mayıs ayında TENAA kayıtları ile ortaya çıktıktan sonra hakkında bir çok söylenti ortaya çıkan ve son olarak bir kaç gün önce camlı görselleri ile internet ortamında bot gösteren Samsung'un kapaklı akıllı telefonu Samsung W2018, nihayet resmiyete kavuşmak üzere. Kapaklı akıllı telefon, Çin'de 1 Aralık tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlikte gün yüzüne çıkacak. 

Ortaya çıkan bir poster, Samsung W2018 kapaklı akıllı telefonun Çin'deki Xiamen Sports Center'da bir grup ünlü Çin sanatçısının da katılımıyla resmi olarak duyurulacağını ortaya çıkarıyor. Düzenlenecek etkinlikte aynı zamanda Samsung W serisinin onuncu yıldönümü de kutlanacak. Samsung W2018, büyük olasılıkla daha önceki modellerde olduğu gibi Çin pazarına özel olacak. 

Daha önceki söylentilere göre, Samsung W2018 her ikisi de Full HD çözünürlüğü sahip 4.2 inç büyüklüğünde ekranlarla birlikte geliyor. Qualcomm Snapdragon 835 yonga setine sahip olacak kapaklı akıllı telefonun 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 12MP arka kamera ve selfie çekimleri için 5MP ön kameraya sahip olması bekleniyor. 

Bu arada, Samsung W2018'in bir de videosu ortaya çıktı. Yüzeysel bir ön inceleme gibi yayınlanan videoya da aşağıda göz atabilirisiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=5nMJWnKMM4M

Whatsapp