Samsung Üç Farklı Galaxy S10 Geliştiriyor ve Bir Tanesinde Ekran İçi Parmak İzi Tarayıcı Olmayacak

Samsung'un MWC 2019'da tanıtması beklenen amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S10 serisi üç farklı versiyona sahip olacak ve bunlardan iki tanesi ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacak.

Güney Kore medyasından gelen haberlere göre Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10'un ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağı iddia ediliyor. Ancak lu anda Samsung, farklı şekilde fiyatlandırılacak ve piyasaya sunulacak üç Galaxy S10 modeli üzerinde çalışıyor. 

Standart Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri, uzun süredir merakla beklenen ekran içi parmak izi sensörünü içerecek olsa da, temel model Moto Z3 Play ile aynı şekilde yan tarafta parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Aynı kaynakların verdiği bilgilere göre daha uygun fiyatlı Galaxy S10, Samsung'un yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcıya sahip ilk akıllı telefonu olacak. 

Dahası, Samsung Galaxy S10 modelleri için tek parmak izi tarayıcı sensörü tedarikçisi olarak Qualcomm gösteriliyor. Ekran içi parmak izi tarayıcı, Galaxy S10 modelleri arasında en önemli fark yaratan özellik olsa da bu cihazlar arasında ekran büyüklüğü ve kamera kurulumu noktasında da farklar olacak. 

Galaxy S10'un başlangıç modeli, 5 inç bir ekrana ve tek lensli bir kamera kurulumuna sahip olacak. Standart Galaxy S10 ise çift kenarı kavisli 5.8 inç ekrana ve çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. 

Son model ise 6.44 inçlik bir ekrana sahip olacak Samsung ilk defa bu cihazda üç lensli bir arka kamera kurulumuna yer verecek. 

Samsung'a yakın olan kaynaklar, Güney Koreli şirketin henüz Galaxy S10 cihazlarının tüm özelliklerini tamamlamadığını iddia ediyor. Ayrıca, Galaxy S10 serisine temel bir model ekleme kararı çok yakın bir zamanda alındı, bu nedenle gelecekte başka değişiklikler de olabilir. 

Whatsapp