Samsung, mobil ödeme sistemini ilk kez kullanacaklara 20 dolar veriyor

Samsung Pay'i yaygınlaştırabilmek için Güney Kore devi ilgi çekici kampanyalar düzenliyor.

Bir yandan akıllı telefon ve tablet modelleri ile adından söz ettiren Samsung, geçtiğimiz sene yeni mobil ödeme sistemi Samsung Pay'i sunmuştu. Apple'ın daha önce 2014 senesi Eylül ayında NFC destekli yeni iPhone 6 / 6 Plus modelleriile birlikte Apple Pay olarak mobil ödeme sistemini sunmasının ardından Samsung'un cevabı gecikmemişti.

Samsung Pay, geçtiğimiz sene sonlarına doğru iki önemli pazar olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore'de Samsung Galaxy kullanıcılarına sunulurken, ayrıca bu sene de kısa süre önce dünyanın en önemli pazarı olan Çin'de faaliyete geçti. Apple da bu ülkede Apple Pay'i yine aynı dönemde sunmuştu.

Özellikle de ABD'de Samsung Pay'in yaygınlaşması için kampanyalar düzenleyen firma, Mart ve Nisan ayında sunduğu fırsatlara benzer bir fırsatı daha duyurdu. Bu yeni kampanya ile Samsung Pay'i ilk kez kullanacak olan teknoloji meraklıları ilk ödemeleri ile birlikte 20$ hediye kartının sahibi olacaklar. Hediye kartını kazanmak için son tarih ise 6 Haziran olarak belirtilmiş.

Samsung uyumlu bir çok kredi kartı ve banka kartı bu kampanyaya katılabiliyor. 20 dolar hediye kartı Toys R’US, Nike, California Pizza Kitchen, Banana Republic, ve Regal Entertainment adındaki firmalar üzerinden kullanılabilecek.

Henüz Samsung Pay ülkemizde kullanılabilir durumda değil. Ancak Apple ve Samsung arasında yaşanan rekabet sonrasında her iki firmanın da destek verecekleri ülke sayısını kısa sürede arttırmasını bekliyoruz.

Whatsapp