Samsung Katlanabilir Telefonu Galaxy X, Piyasaya Sunulmaya Hazırlanıyor

Samsung'un 2018 yılında piyasaya çıkacağı tahmin edilen katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'in piyasaya çıkış tarihi hakkında yeni bir bilgiler ortaya çıktı.

Samsung, LG ve hatta diğer bir çok üreticinin, yıllardır bükülebilir ekranlı akıllı telefonlar üzerinde çalıştıklarını yönünde söylentiler dolaşıyor. Ancak bu durum yakında gerçeğe dönüşebilir. Son zamanlarda, ZTE'nin Ekim ayında benzer bir akıllı telefonu gün yüzüne çıkarabileceğini duyduk; Bununla birlikte, Samsung, sadece Güney Kore'de sertifikalandırılmış gibi görünen, gerçekten katlanabilir bir akıllı telefonu piyasaya çıkaran ilk üretici olabilir.

LetsGoDigital tarafından yayınlanan bir haberde, Güney Kore teknoloji haberleşme komisyonu olan (KCC) Ulusal Radyo Araştırmaları Ajansı'nın (NRRA) Samsung cihazını yeni onayladığı iddia ediliyor. Samsung Galaxy X olarak bilinen akıllı telefonun model numarası SM-G888N0 ve model numarasının sonundaki "N0" kısmı, cihazın Güney Kore pazarına ait olduğunu gösteriyor.

Samsung SM-G888N0 model kod numaralı cihazın sertifika listesinde cihaz, "LTE mobil iletişim için radyo donanımı" olarak sınıflandırılıyor. Ancak daha önce aynı model numarasına sahip bir cihaz, Wi-Fi Alliance'da bir "akıllı telefon" olarak görülüyordu. Bu cihazın, bir telefon veya hibrid akıllı telefon / tabletle ilgili olması muhtemel görünüyor.

Cihazla ilgili olarak bu habere ilişkin başka bir detay bulunmuyor, ancak belgelendirme cihazın en azından Güney Kore'de.yakında gün yüzüne çıkabileceğini gösteriyor. Samsung bu cihazı belki de CES 2018'de resmi olarak duyurabilir. Bununla birlikte cihazın Amerika Birleşik Devletleri'nde FCC sertifika sürecinde in geçmesi cihaz hakkında daha fazla bilgiye ulaşmamızı yardımcı olacaktır. 

Samsung Galaxy X yakın zamanda piyasaya çıkarsa İPhone X ile rekabet edecek demektir. Samsung, Galaxy S9 modeli ile birlikte Galaxy X modelini de duyurabilir ki bu, Apple'ın iPhone modellerinde uyguladığı yükseltme stratejisi ile de uyumlu olacaktır. Apple ve Samsung'un yeniden yepyeni bir rekabete girecek olmalarını görmek gerçekten sevindirici. 

Whatsapp