Samsung İnternet Tarayıcısı Güncellemesi, Büyük Arayüz Değişiklikleri Getiriyor

Samsung, Android cihazlar için geliştirdiği Samsung İnternet Tarayıcısı uygulaması için büyük arayüzü değişiklikleri getiren bir güncelleme yayınladı.

Samsung, mobil tarayıcısı için yeni ve önemli değişiklikler geldiğini duyurdu. En son Samsung Internet Tarayıcı güncellemesi, genel hata düzeltmeleri ve performans geliştirmelerinin yanı sıra, birçok kullanıcı arayüzü değişikliği getiriyor.

Örneğin, kullanıcıların hangi bildirimleri aldıklarını kontrol etmelerine ve gerektiğinde istenmeyen bildirimleri daha kolay devre dışı bırakmalarına yardımcı olacak yeni bir bildirim yöneticisi bulunuyor.

Ayrıca, Samsung Internet'teki “sekmeler” görüntüsü mobil ekranlar ve form faktörleri için optimize edilmiş. Ancak güncelleme ayrıca daha büyük ekranlı cihazlarda mobil tarayıcının sekmeleri görüntüleme şeklini de değiştiriyor.

Aynı değişiklikler, kullanıcıların ileri ve geri tuşlarına uzun süreli basmalarına izin vererek geçmişi görüntüleme şekli için de geçerli oluyor. Birçok web sitesi SEO nedeniyle sayfalarına uzun bir başlık koymaları nedeni ile Samsung İnternet Tarayıcısı artık kullanıcıların ana ekrana ekledikleri web sitesi kısayolunu yeniden adlandırmasına izin veriyor.

Samsung’tan yapılan açıklamaya göre, yukarıda belirtilen tüm değişiklikler Samsung Internet Tarayıcı beta’nın en son sürümünde zaten mevcut, ancak yalnızca birkaç hafta içinde bunları kararlı sürüme getirmelerini bekliyoruz.

Whatsapp