Samsung Internet Browser Uygulaması Yeni Özelliklere Kavuştu

Samsung tarafından geliştirilen Samsung Internet Browser uygulaması gelen güncelleme ile bir çok yeni özelliğe ve genel performans artışına sahip oldu.

Samsung, birkaç gün önce İnternet Tarayıcısı'nın beta sürümünü güncelledi ancak eklenen özellikler ve geliştirmeler, kararlı uygulamaya geçmeden önce çok uzun süre test edilmedi. Eğer sizde Samsung internet tarayıcısı uygulamasının beta sürümünü kullanıyorsanız bu yeni özellikleri çoktan deneyimleme şansına sahip olmuşsunuzdur.

Samsung İnternet Tarayıcısının yeni sürümü, beta uygulamasında tanıtılan tüm yeni özellikler ile beraber geldi. Yeni güncelleme ile uygulamaya dahil olan en önemli geliştirmeler arasında, akıllı telefon kullanıcıları arasında gittikçe artan sayıda hayran kitlesine sahip olan gece modu yer alıyor.

 

Ayrıca, Samsung Internet Browser v6.0 şimdi ekrandaki her şeyi daha net ve daha parlak hale getiren yeni bir yüksek kontrast seçeneği ile birlikte geliyor. Ayrıca yeni güncelleme ile Samsung tarayıcı kullanıcılarının tercihlerini ve yer imlerini yedeklemelerine ve geri yüklemelerine olanak tanıyan yeni bir "Samsung Cloud ile Senkronize Et" seçeneğine sahip.

Son olarak, Web üzerinden Bluetooth, WebGL 2 ve Gamepad uzantıları da dahil olmak üzere yeni deneysel bazı özellikler tarayıcıya eklendi. internet://flags adresini tarayıcı üzerinden ziyaret ederseniz bunlardan herhangi birini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz, ancak farklı cihazlarda ne kadar iyi performans göstereceğinden emin değiliz. Samsung Internet Browser v6.0, Android 5.0 Lollipop veya üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarla uyumludur, Bu nedenle Samsung cihazınız yoksa bile cihazınıza bu tarayıcı uygulamasını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp