Samsung Gear VR Controller N11.COM Tarafından Satışa Sunuldu

Samsung ve Oculus işbirliğinin en son meyvesi Samsung Gear VR Kontrolcüsü, n11.com üzerinde satışa sunuldu.

Samsung’un Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde duyurduğu, Oculus ile birlikte geliştirdiği sanal gerçeklik başlığı Gear VR'ın yeni versiyonu n11.com’da satışa açıldı. Gear VR’ın, yanına eklenen kontrol cihazıyla sanal gerçeklik oyunları ve farklı deneyimlere çok daha kolay bir şekilde etkileşim sağlayan yeni versiyonu n11.com’da 439 TL’den satışa sunuluyor.

Samsung’un Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği kapsamında Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book’un yanı sıra Oculus ile birlikte geliştirdiği sanal gerçeklik başlığı Gear VR’ın yeni versiyonu n11.com’da satışa açıldı. Yeni Gear VR’ı bir önceki modellerden ayıran en önemli farklılık ergonomik tasarıma sahip kontrol cihazı olurken, kumandanın üzerinde bulunan touchpad cihaza ek bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Samsung Gear VR ve Controller seti n11.com’da 439 TL’den satışa sunuluyor.

Samsung’un kullanıcılara en iyi sanal gerçeklik deneyimini sunmak üzere Oculus ile gerçekleştirdiği iş birliğinin son meyvesi olan cihaz, 101 derece görüş açısı, iki adet 42 mm lens ve bozukluk düzeltme teknolojisiyle, başlığı kullanırken kaynaklanabilecek mide bulantısı gibi rahatsızlıkları minimuma indiriyor. Başlığın bileşenleri arasında ivme ölçer, jiroskop ve yakınlık sensörü de bulunuyor. Tek el ile kullanılmak üzere geliştirilen kontrolcü, kullanıcıların seçim yapmasını, yakalamasını, nişan almasını ve ateş etmesini sağlıyor.

Whatsapp