Samsung Gear VR (2016) firma tarafından ön siparişe sunuldu

Samsung'un yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü ön siparişe çıktı...

Samsung, bu ay başında önemli bir etkinlik ile karşımıza geldi. Güney Kore merkezli teknoloji devi, yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 7'yi gün yüzüne çıkardı. Bu yeni akıllı telefon edge olarak adlandırılmamasına rağmen iki yanı kavisli ekran ile gelirken, ayrıca IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı da dayanıklı.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde sadece Galaxy Note7 akıllı telefonun duyurulmadı. Ayrıca firma yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR (2016)'nın da duyurusunu aynı etkinlikte gerçekleştirdi.

Gelen bilgilere göre Samsung Gear VR (2016) sanal gerçeklik gözlüğü, dünyanın en büyük pazarlarından birisi olan Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe sunuldu. Dünyanın en büyük online perakende devlerinden olan Amazon tarafından listelendi.

Yeni Samsung Gear VR (2016)'nın fiyatı ise 100$ olarak belirlenmiş ve cihazın dağıtım tarihi ise 19 Ağustos olmakta.

Bu yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR (2016)'da firma bir nevi geliştirme de gerçekleşirken, ayrıca yeni mavi rengi de kullanılmış. 10 derece görüş açısı, genişletilmiş cihaz desteği, hem micro USB hem de USB Type-C bağlantı desteği sayabileceğimiz yenilikler arasında yer alıyor...

Whatsapp