Samsung Gear S4 bu yıl içerisinde tanıtılacak

Teknoloji dünyasının önemli ismi Samsung tarafından geliştirilen yeni nesil akıllı saat modeli Gear S4'ün bu yıl içerisinde kamuoyuna lanse edilmesi bekleniliyor.

Akıllı telefon sektörünün en önemli üreticileri arasında yer almayı başaran Güney Kore kökenli Samsung firması, giyilebilir teknoloji dünyasında da başarılı bir hal almayı amaçlıyor. Bu bağlamda yeni akıllı saat modeli üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, SamMobile'ın haberine göre SM-R800 model numarasını ve Samsung Gear S4 ismini taşıyan bir model üzerinde çalışıyor.

Öne sürülen iddiaya göre bu akıllı saat modeli çok daha iyi bir uyku takibi özelliğine sahip olacakken, bunun yanı sıra ile gelişmiş fitness yeteneklerini içerecek. Bunun yanı sıra şirketten elde edilen bilgilere baktığımızda Galaxy S4 modelini bir Wear OS işletim sistemi çalıştırmayacakken, cihazın işletim sistemi Tizen OS işletim sistemi olacak.

Bu cihaz tıpkı Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier ve Gear Sport modellerinde olduğu gibi hem Android hemde iOS işletim sistemleriyle uyumluluk sağlayacakken, beklentilere göre Gear S3 modelinde olduğu gibi yılın son çeyreğinde tanıtılabilir. 

Akıllı telefon sektöründe rakiplerine göre çok daha fazla iddialı olmak isteyen Samsung'un karşımıza nasıl bir ürünle çıkacağı tam anlamıyla merak konusu. 

Whatsapp