Samsung Gear S3 Tumi Edition satışa çıktı

Samsung tarafından geliştirilen Gear S3 modelini yeni baştan elden geçiren TUMI, yenilediği akıllı saat modelinin satışlarına başladı.

Teknoloji dünyasında daha çok giyilebilir giysiler üzerinde yoğunlaşan TUMI, şimdilerde ise Güney Kore kökenli teknoloji devi Samsung ile el sıkıştı. Güney Kore'li şirketle el sıkışan şirket firmanın önemli satış rakamlarına erişmeyi başaran Samsung Gear S3 Frontier isimli akıllı saat modeli üzerinde bir işbirliği gerçekleştirirken, kendisi tarafından geliştirilen özel bir kordon ile saati güncelledi.


Son dönemlerde oldukça başarılı bir satış grafiğine ulaşmayı başaran Samsung Galaxy S3 Frontier'in ana ekranında da bir TUMI logosu yer alıyor. Üründe kullanılan delikli kayış bileğinizin terlemesini engellerken, açık hava etkinlikleri ve aşırı kullanımlar için tasarlanmış. Kordon üzerine konumlandırılan sabitleme tokası da çelikten üretilirken, suya karşı dayanıklı bir yapı içeriyor.


Tıpkı ana modelde olduğu gibi 1.3 GHz frekans hızında çalışan AMOLED dokunmatik ekranda çizilme ve kırılmalara karşı Corning Gorilla Glass koruyucu mevcut. Ürünün IP68 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılık sergilediğini de belirtelim. Öte yandan son olarak Samsung Gear S3 Tumi Edition'un fiyat etiketinin Samsung Gear S3 Gear'a göre 100 dolar daha fazla olduğunu 449 dolara satışa sunulduğunu belirtelim.

Whatsapp