Samsung Gear S3 satışları için ilk bilgiler geldi

Samsung'un Gear S3 akıllı saatin satış durumuna dair ilk bilgiler geldi..

Giyilebilir cihaz pazarında mücadele eden Samsung, her sene yeni modeller sunarken, bu sene de yeni akıllı saatini kısa süre önce duyurmuştu. Geçtiğimiz ay başında Almanya, Berlin'de gerçekleştirilen IFA 2016'da sahne alan Samsung yeni Gear S3 akıllı saatini resmi olarak duyurmuştu.

Samsung'un yeni akıllı saati iki farklı versiyon olarak geldi. Bunlardan bir tanesi Gear S3 frontier adı ile gelirken, diğer versiyon da Gear S3 classic adı ile duyurulmuştu. 

Yeni cihazların ekranı önceki nesil Gear S2'ye göre daha büyük olarak geldi 1.3" büyüklüğünde 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan Samsung Gear S3 akıllı saat 768MB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 4GB olarak geliyor.

1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan Samsung Gear S3 akıllı saat, ayrıca 380mAh batarya da içermekte. Akıllı saat, Samsung Pay desteğine sahip ve suya dayanıklı yapı da içeriyor.

Samsung'un akıllı saat, Gear S3, duyurunun hemen arkasından Güney Kore'de ilk olarak satışa sunulmaya başlanmıştı. Cihazın satış durumu ile ilgili olarak da bilgiler gelmeye başladı ve raporlara göre geçtiğimiz seneye oranlar Gear S3 satışları %60 oranında daha yüksek.

Cihazın tam olarak satış rakamları hakkında ise bilgi bulunmazken, geçtiğimiz sene Güney Kore devinin 3 milyon akıllı saat sattığını da son olarak ekleyelim.

Whatsapp