Samsung, Gear S3 kullanıcıları için Value Pack güncellemesini sundu

Samsung Gear S3 akıllı saat serisi kullanıcıları için, an itibariyle Value Pack güncellemesini kullanıma sundu. Gear S3 Frontier ve Gear S3 Classic kullanıcıları, güncellemeye erişebiliyor.

Samsung’un popüler akıllı saat serisi Gear S3 için Value Pack güncellemesi yayınlandı. Gear S3 Frontier ve Gear S3 Classic modelleri için geçerli olan bu güncelleme, akıllı saat modellerine oldukça önemli yenilikler katıyor.


Yayınlanan güncelleme ile birlikte Gear S3 serisi daha akıcı ve kullanıcı dostu olan bir arayüzüyle birlikte karşı karşıya kalırken, Sağlık uygulaması ise artık diğer egzersiz uygulamalarıyla entegre olarak çalışabiliyor. Egzersiz sonuçlarında kalp atış hızları artık zamana göre gösterebilirken, kalp atış hızını sizin için günlük olarak takip edebiliyor.


Güncelleme kapsamında Hatırtıcı’larda tarihe göre kayıtlar oluşturabilme imkanı da tanımlanırken, S Voice uygulaması da önemli yenilikler ile güncellemeler alıyor. Güncellemenin sunduğu bir diğer önemli özellik ise Find My Gear ile ulaşacağınız cihazı artık uzaktan kitleyebilme olanağına sahip olmanız.


Güncellemeyi kısa bir süre ardından tüm Gear S3 modeli kullanıcıları cihazlarına kolayca indirebilecekler.

Whatsapp