Samsung Gear S3 akıllı saat satışa sunuluyor

Samsung'un yen Gear S3 akıllı saati, ABD ve Avrupa pazarında satışa çıkacak...

Samsung, akıllı telefon pazarı yanı sıra tablet pazarında da en önemli üreticilerden birisi ve son dönemde giyilebilir cihaz pazarına da yönelmişti. Firma Tizen işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı saatler sunarken, son olarak geçtiğimiz Eylül ayı başında düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde Gear S3 adındaki akıllı saatini resmi olarak duyurmuştu.

Samsung, Gear S3 akıllı saat, versiyon olarak ise iki farklı şekilde gelirken, bunlardan bir tanesi Gear S3 frontier, diğeri ise Gear S3 classic adı ile geldi.

Güney Kore üzerinden gelen bilgilere göre Samsung Gear S3 akıllı saat sonunda satışa sunulmaya hazırlanıyor. Kasım ayı ortasında satışa çıkacak olan akıllı saat, ilk olarak Güney Kore, büyük Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri'nde satın alınabilecek. Daha sonra farklı ülke pazarlarında da yerini alması bekleniyor.

Cihazın fiyatının ise Güney Kore'de KRW 400,000 ($357 / €325) seviyesinde olacağı ifade edilmekte. Kanada için fiyat CAD 469.99 olurken, Avrupa'da da 399.99€ olarak satışa çıkabilir.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 1.3" büyüklüğünde 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan Samsung Gear S3 akıllı saatte 768MB sistem belleğin bulunuyorve ayrıca dahili veri kapasitesi de 4GB olarak belirlenmiş.

1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga setinden güç alan Samsung Gear S3 akıllı saatin bataryası da 380mAh.

Whatsapp