Samsung Gear IconX kablosuz kulaklığın fiyatında indirime gidildi

Samsung, kablosuz kulaklığı Gear IconX'in ABD fiyatında indirime gitti.

Samsung, teknoloji dünyasında sunduğu cihazlarla adından söz ettirirken bir süredir de Gear çatısı altında geliştirdiği giyilebilir cihazları teknoloji meraklılarına sunuyor. Firma, kulaklık modelleri de sunmakta ve bir süre önce firmadan Gear IconX adında kablosuz bir kulaklık modeli gelmişti.

Oldukça küçük ve hafif bir tasarıma sahip olan Gear IconX kablosuz kulaklık Eylül ayı başında düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkmıştı. Ayrıca aynı etkinlikte firma, Gear 360 adındaki bir kamerasını da tanıtmıştı.

Samsung Gear IconX kablosuz kulaklık 4GB dahili veri kapasitesi içerirken, bu da yüzlerce müzik dosyasının saklanabilmesi anlamına geliyor. Cihaz USB portu üzerinden şarj edilebiliyor.

Güney Kore devinin bu ilgi gören kablosuz kulaklığı 199.99$ olarak satışa çıkmıştı. Ancak şu anda online perakende devi Amazon üzerinden 159.07$ olarak satın alınabiliyor. Bu da yaklaşık 40$ bir fiyat avantajı anlamına geliyor.

Apple da Eylül ayında yeni kablosuz kulaklıkları AirPods'u duyurmuştu. Büyük ihtimalle gelecek ay içerisinde satışa sunulmaya başlanacak olan bu kablosuz kulaklığın fiyatı ise 159$ olurken, görülen o ki Samsung, Gear IconX cihazının fiyatını bu model ile eşitlemiş durumda.

Sadece siyah renk için bu fiyat geçerli olurken, şu anda baktığımızda fiyat 175.44$ olarak güncellenmiş durumda. Mavi renkli versiyon ise 194.98$ üzerinden satılıyor. Amazon sayfasına ise BURADAN ulaşabilirsiniz.

Whatsapp