Samsung Gear Fit 2 Pro'yu da görücü önüne çıkarttı

Samsung yeni spor takip bandı modeli Gear Fit 2 Pro'nun içerdiği muhteşem özellikler ve şık tasarımıyla birlikte tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı telefon pazarında liderlik koltuğuna oturmayı başardıktan sonra gözünü giyilebilir teknoloji pazarına diken Samsung firması, spor sevenlerin dikkatini üzerine çeken Gear Fit 2 Pro modeliyle karşımıza çıktı. IFA 2017 fuarı kapsamında tanıtılan cihaz, tasarımsal ve işlevsel özellikleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.


50 metre altındaki suya dayanıklılık sağlayan ürün, böylelikle su aktivitelerinizi de çok kolay bir şekilde kayıt altına alabiliyor. Speedo isimli uygulama ile birlikte yüzme etkinliklerinizle ilgili veriler oluşturabilen Gear Fit 2 Pro, yeni geliştirilen kayış ve kayış üzerindeki paslanmaz tokasıyla da oldukça sağlam bir hale kavuşmuş.


1.5 inç genişliğinde olan kavisli AMOLED ekran üzerinde şekillenen akıllı saat, konum takibini GPS üzerinden gerçekleştirebiliyor. Adım sayma ve koşu takibi gibi özellikleri de içeren ürün 3 ile 4 gün arasında batarya ömrü sunarken, 31 Ağustos günü 199 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte ön siparişe sunulacak.


Samsung Gear Fit 2 Pro isimli bu ürünün serinin önceki ismine göre 2 kat oranında daha fazla satış rakamına ulaşmasını beklediğimizi de belirtelim.

Whatsapp