Samsung Galaxy Watch fiyat etiketi belli oldu

Samsung tarafından geliştirilen yeni nesil akıllı saat modeli Galaxy Watch'in Avrupa'da satışa çıkacağı fiyat etiketi belli oldu.

Son dönemlerde düşen satış rakamlarına rağmen akıllı telefon üretimi konusunda halen bir numara isim olarak karşımıza çıkmayı başaran Güney Kore merkezli Samsung firması, yeni akıllı saati Galaxy Watch ile karşımıza çıkmıştı. Bu sektördeki başarı ve popülerliğini artık giyilebilir teknoloji sektörüne de taşımayı amaçlayan firma, bu modelle birlikte şirketin en gelişmiş ve en profesyonel akıllı saat modelini duyurmuş oldu.

Unpacked 2018 etkinliği kapsamında kamuoyuna lanse edilen Samsung Galaxy Watch modeli, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı tasarımla birlikte karşımıza çıkıyor. Bu akıllı saat modelinde Android Wear işletim sistemi yerine Tizen OS işletim sistemi tercih edilirken, cihazların yurt dışında Eylül ayı itibariyle satışa sunulacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Watch modelinin yurt dışı fiyat etiketi 42mm LTE destekli model için 330 dolar olarak belirlenirken, 46mm içinse fiyat etiketinin 350 dolar olduğunu belirtelim. Cihazın ülkemizde fiyat etiketi hakkında ise elimizde herhangi bir bilgi bulunmazken, bu bilgilerde resmileştikçe karşınızda yeniden olacağız.

Samsung Galaxy Watch'ın tüm teknik özellikleri


 

LTE ve Bluetooth olmak üzere iki farklı sürümü bulunacak olan Samsung Galaxy Watch modeli, ayrıca 38 mm ve 42 mm iki farklı kasa ölçülerine sahip olacak. Şıklığıyla da dikkatleri üzerine çekecek olan akıllı saat modelinin ekranı Corning Gorilla DX+ teknolojisiyle korunuyor.

Tıpkı Apple Watch Series 3’te olduğu gibi e-SIM teknolojisiyle birlikte gelecek olan cihazın ekranı AMOLED teknolojisi üzerinde şekillenecek. LTE destekli model 1.15 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 9110 yonga seti ve 1.5 GB kapasitesindeki RAM belleği içerecekken Bluetooth versiyonlu modeli ise 768 MB RAM’den gücünü alacak.

Cihazların her ikisinde de 4 GB kapasitesindeki depolama kapasitesi bulunurken, 3G / LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, A-GPS / Glonass bağlantı seçeneklerini içereceğini belirtelim. Samsung Galaxy Watch modeli Android ve üstü sürümler ile iOS tarafında ise iOS 9.0 ve üstü sürümlerle uyumlu çalışabilir.

Whatsapp