Samsung Galaxy Tab S3 tablet ZAUBA'da göründü

Samsung'un yeni Galaxy Tab S3 tableti, Hindistan'da test sürecinde.

Samsung, akıllı telefon pazarı için yeni modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Galaxy S8 amiral gemisi ile Galaxy A (2017) modellerine dair bilgiler çoktan gelmeye başlarken, ayrıca tabletler de yeni dönemde gün yüzüne çıkacak. Firmanın Galaxy Tab S ailesi en önemli cihazlardan ve şimdi de firma Galaxy Tab S3'ü sunmaya hazırlanıyor.

Samsung'un Galaxy Tab S3 tablet modeli ZAUBA'da ortaya çıktı. Bu yeni cihaz Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği sitede ortaya çıkarken, 12 Kasım tarihinde bazı cihazların test için Hindistan'a gönderildiği görülüyor.

Yeni tablet Samsung SM-T825 model numarasına sahip. Fiyatının ise INR 34,138 (yaklaşık $505) olduğu görülürken, çoğunlukla ZAUBA'da görünen fiyatların gerçeği yansıtmadığını belirtelim.

ZAUBA üzerinden yeni Samsung Galaxy Tab S3 tabletin hangi teknik özelliklerle sunulacağına dair bilgilerin ise bulunmadığını belirtelim. Hatırlanacağı üzere bu sene başlarında Samsung'un Eylül ayında 9.7" ekrana sahip bir tablet sunacağına dair bilgiler gelmişti. Ancak bu iddia doğru çıkmadı ve firma Eylül ayında 9.7" ekranlı bir tablet sunmadı. 

Samsung'un bu yeni tableti Samsung Galaxy Tab S3'ün iki farklı versiyon olarak geleceği ifade edilmekte. Bunlardan birisi WiFi (SM-T820) olurken, diğeri de  LTE (SM-T825) olacak. 

İlerleyen dönemde bu yeni tablet için daha detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp