Samsung Galaxy Tab S3 tablet resmi olarak duyuruldu

Samsung yeni üst düzey tablet modeli Galaxy Tab S3'ü duyurdu.

İspanya'da yeni cihaz duyuruları arka arkaya gelmeye devam ediyor. Daha önceki MWC, Mobil Dünya Kongresi etkinliklerinde akıllı telefon duyurusu gerçekleştiren ve Galaxy S serisi olarak amiral gemisi modellerini duyuran Samsung bu sene de MWC 2017'de yer alırken, bu sefer Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini duyurmadı.

Bu sene firma MWC 2017'de tablet duyurusu gerçekleştirdi. Bir süredir hakkında bilgiler farklı kaynaklardan gelen Galaxy Tab S3 adındaki yeni tablet resmi olarak duyuruldu. Bu yeni tablet S-Pen adındaki Stylus kalem desteği ile geliyor. Ancak Galaxy Note modelleri gibi cihazın içerisine kalemin takılabileceği bir yer bulunmazken, yeni tabletin yanında taşınabilecek.

Samsung Galaxy Tab S3 tablet, 9.7" büyüklüğünde ve 2048x1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içeriyor. Yeni tablet 169 mm x 237.3 mm x 6 mm boyutlarında ve Wifi versiyon 429gr ve Cat.6 LTE versiyon da 435gr ağırlığında.

Samsung'un bu yeni tableti gücünü ise Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden alırken, cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak gelmekte. Ayrıca microSD kart desteği ile bu kapasite daha da arttırılabiliyor.

Yeni tabletin arkasında 13MP kamera konumlandırılırken, Selfie çekimler için ön kamerası da 5MP çözünürlükte sunuyor. 

Whatsapp