Samsung Galaxy Tab S3 tablet, Eylül ayında sunulacak

Samsung, Galaxy Tab S3 tableti Eylül'de duyuracağını doğruladı...

Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Güney Kore merkezli Samsung, tablet pazarında da en iddialı firmalardan bir tanesi de Apple'ın iPad modellerine karşı yeni cihazlar sunmaya devam ederken, çok yakında firmanın Galaxy Tab S3 adında yeni bir tablet modelini daha satışa sunması bekleniyor.

Henüz Samsung cephesinden yeni tablet modelinin ne zaman sunulacağına dair kesin bir tarih verilmese de firmanın Kolombiya sitesi üzerinden oldukça önemli bir bilgi geldi. Bu bilgiye göre de Galaxy Tab S2 tablet ailesinin yeni nesil temsilcisi olarak Samsung Galaxy Tab S3, gelecek ay pazara sunulacak.

Samsung Kolombiya, Galaxy Tab S2'nin halefi tabletin Galaxy Note7 ile aynı tarihte sunulacağı yönünde bilgi paylaştı. Bilindiği üzere Galaxy Note7'nin Avrupa pazarında satışa sunulacağı tarih 2 Eylül olmakta.

Henüz yeni tablet hakkında bilgi bulunmazken, önceki modeller gibi 8" ve 9.7" olarak iki farklı versiyon olarak geleceğini söyleyebiliriz. Firma daha önceki nesle göre daha güçlü işlemci ve diğer donanım özellikleri açısından geliştirmelerle gelecek.

Galaxy Tab S2'yi hatırlayacak olursak; tabletler 8" ve 9.7" büyüklüğünde ve 1536x2048 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile gelmişti. 3GB sistem belleği ve 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulan tabletlerde yonga seti ise 1.9Gh saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili olarak yer almıştı.

Tabletlerin arka yüzünde 8MP ve ön yüzünde de 2.1MP kamera bulunuyor. Bataryalar farklı olurken, 8" model 4.000mAh ve diğer model de 5.800mAh batarya ile gelmişti.

Whatsapp