Samsung, Galaxy Tab S3 modellerini Eylül ayı başında duyurabilir

Samsung'un yeni Galaxy Tab S tabletleri ilerleyen dönemde gelecek...

Akıllı telefon pazarında bu sene de oldukça yüzü gülen güney Kore devi Samsung, şu sıralar yeni phablet modeli Galaxy Note7'nin duyuru hazırlıkları içerisinde. Firmanın bu yeni cihazının 2 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Unpacked etkinliği ile gün yüzüne çıkacağını söyleyebiliriz.

Firmanın güçlü olduğu bir başka segment de tabletler olurken, bu sene çok fazla tablet modeli ile karşımıza gelmedi. Ancak ilerleyen dönemde bazı yeni modeller firmadan gelmeye devam edecek ve bunlardan bir tanesi de görünüşe göre Galaxy Tab S3 adındaki yeni tablet ailesi olacak.

Gelen yeni bilgilere göre Samsung'un Galaxy Tab S3 tabletinin 1 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikle gün yüzüne çıkartacağı ifade ediliyor. Bilginin Rusya'dan Eldar Murtazin'den geldiğini de belirtelim.

Diğer taraftan SamMobile, Güney Kore devinin Gear S3 adındaki yeni nesil akıllı saatini de yakında duyuracağını kaydederken, büyük ihtimalle 1 Eylül tarihinde bu olay gerçekleşebilir.

Henüz yeni tabletin teknik özelliklerinin ne olacağı konusunda bilgi bulunmazken, yeni yonga seti içereceğini söyleyebiliriz. 9.7" ve 8" dokunmatik ekran ile gelecek olan tabletlerin, batarya ve ekran büyüklükleri dışında aynı donanım özelliklerine sahip olması bekleniyor.

Özellikle sene sonuna doğru Samsung'un farklı modeller ile satış rakamlarını arttırması beklenirken, Galaxy Tab S3 ailesi de duyurunun hemen arkasından dünya genelinde satışa sunulacak.

Whatsapp