Samsung Galaxy Tab Pro S2 tablet FCC'de ortaya çıktı

Windows 10 ile sunulacak olan Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab Pro S2 sertifikasyon sürecinde göründü.

Akıllı telefon ve tablet pazarının önemli isimlerinden birisi olan Samsung, yakında yeni bazı tablet modelleri ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu ay sonunda İspanya, Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde firmanın yeni Samsung Galaxy Tab Pro S2 tablet modelinin duyurulması bekleniyor.

Bir süredir, Samsung'un yeni bazı tablet modelleri hakkında bilgiler gelirken, bu tabletlerden birisi de Galaxy Tab Pro S2 olmakta. Bu cihaz yaklaşık bir ay kadar süre önce Bluetooth SIG'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkarken, şimdi de başka bir sertifikasyon sürecinde FCC'de göründü.

Baktığımızda cihazın şematik görselinin arkasında yer alan Verizon yazısı dikkat çekiyor. Verizon Wireless bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük cep telefonu operatörlerinden olurken, görsel cihazın bu firma üzerinden pazara sunulacağı anlamına geliyor.

Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy Tab Pro S2 tablet, 12" büyüklüğünde ve 2160x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefon ayrıca S-Pen adındaki Samsung'un Galaxy Note modellerinde yer alan stylus kalem desteğine de sahip olacak.

3.1Ghz saat hızında çalışan Intel Core i5-7200U 7. nesil Kaby Lake işlemciden güç alacak olan yeni tablet ayrıca 4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içerecek. Samsung Galaxy Tab Pro S2 tabletin arkasında 13MP kamera ve önünde de 5MP kamera bulunacak.

Whatsapp