Samsung Galaxy Tab J artık resmi

Galaxy Tab J, firmanın yeni düşük fiyatlı tableti olarak geldi...

2016 ile birlikte cihaz duyurularını gerçekleştirmeye devam eden Samsung, bugün Galaxy J2 Pro adındaki yeni bir bütçe dostu akıllı telefon modelini Hindistan için duyurmuştu ve sadece bu cihazla sınırlı kalmayan firmadan şimdi de Galaxy Tab J adında yeni bir bütçe dostu tablet duyurusu geldi.

Galaxy J2 Pro, Hindistan'da duyurulurken, Galaxy Tab J ise Samsung tarafından Tayvan'da gün yüzüne çıktı. İlk olarak Tayvan'da satışa sunulacak olan bu yeni tablet, ayrıca dünya genelinde gelişmekte olan ülkelerde de satışa çıkacak.

Samsung Galaxy Tab J tablet, 7" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekranı Samsung tarafından üretilen PLS panel içeriyor. Ayrıca ekran çözünürlüğü ise 1280x800 piksel olarak belirlenmiş. 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan tabletin ayrıca sistem belleği de 1.5GB olarak belirlenmiş.

Yeni tablet 8GB dahili veri kapasitesi içeriyor ve bu kapasite microSD kart desteği ile de artırılabiliyor. 8MP arka kamera cihazda bulunurken, Selfie çekimler için de 2MP kameranın tabletin ön yüzünde yer aldığını ekleyelim.

108.8 mm x 186.9 mm x 8.7 mm ölçülere sahip olan tablet 289gr ağırlığında ve 4.00mAh batarya ile sunulacak. Gelecek ay tablet Tayvan'da TWD 5990 ($185) fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Henüz diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp