Samsung Galaxy Tab A (2017)'nin tanıtımını gerçekleştirdi

Güney Kore kökenli Samsung firması, giriş seviyesindeki tüketiciler için hazırladığı Galaxy Tab A (2017) isimli modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar sektörünün en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, Galaxy serisi altına konumlandırdığı Tab A (2017)'nin tanıtımını gerçekleştirdi. İçerdiği teknik özellikler bakımından giriş seviyesindeki kullanıcılar için hazırlandığını söyleyebileceğimiz bu tablet modeli, 8 inç genişliğinde olan 1280 x 800 piksel çözünürlüklü bir dokunmatik ekranla birlikte geliyor.


Tablet bilgisayarın kalbini 2 GB kapasitesindeki RAM bellek ile dört çekirdekli 1.4 GHz frekans hızında çalışan işlemci oluşturacakken, dahili olarak 16 GB kapasitesinde bir depolama alanıyla birlikte gelecek. Bu depolama alanı MicroSD kart yuvası ile arttırılabilecekken, ön yüzünde 5 MP çözünürlüğündeki bir kamera ve arka yüzünde ise 8 MP çözünürlüğündeki bir kamera yer alıyor.


Cihazın enerjisini 5000 mAh kapasitesindeki bir batarya sağlarken, işletim sistemi olarak ise Android 7.1 Nougat işletim sistemini kullandığını belirtelim. 212.1 x 124.1 x 8.9 mm boyutlarına ve 364 gram ağırlığa sahip olan tablet bilgisayar, ilk etapta 285 dolarlık fiyat etiketiyle Vietnam'da satışa sunuldu.


Samsung Galaxy Tab A (2017)'nin küresel pazarda ne zaman satışa sunulacağı hakkında ise henüz bir bilgiye sahip değiliz.

Whatsapp