Samsung Galaxy S9+'ın Muhteşem Kamera Sensörüne Sahip Olacağı İddia Ediliyor

Duyurusu yaklaşan Galaxy S9+'ın kamera özellikleri de detaylanıyor. İddialara göre Galaxy S9+, Sony IMX345 sensöre sahip olacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi ikilisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ksmera özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce ortaya çıkan perakende satış kutusu üzerinden Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın f/1.5 ile f/2.4 arasında değişen "değişken diyafram" aralığına sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Bu diyaframın arkasında 12MP Dual Pixel görüntü sensörü olacak ve şimdi bu sensörün ismi de ortaya çıktı. 

@MMDDJ_, yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S9+'da Sony IMX345 kamera sensörünün kullanılacağını iddia ediyor. Aslında, 1 / 2.55 " boyuta sahip bu sensör, Galaxy S8 ve Note8'deki sensörlere boyutta aynı olacak. Ancak samsung.com destek sayfası üzerinde ortaya çıkan bilgiler, yeni sensörün 480fps video kaydı yeteneğine sahip olabilmesini sağlamak amacı ile çok daha hızlı olacak. 

Sony IMX345 sensörün adı daha önce Ice Universe tarafından (diğerlerinin yanı sıra) iddia edilmişti ancak Sony henüz böyle bir sensörü resmi olarak duyurmasını için bu ayrıntıları doğrulayamıyoruz. Samsung, 25 Şubat tarihinde duyuracağını açıkladığı Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın kamera özelliklerinde çok büyük yenilikler getireceğini işaretlerini vermişti. Bakalım yeni amiral gemileri ksmera özellikleri tarafında beklenen ilgiyi görecek mi? 

Whatsapp