Samsung Galaxy S9 ve S9+ Resmi Kılıf Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung'un amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tanıtımına kısa bir süre kala, iki akıllı telefon için Samsung tarafından sunulacak resmi aksesuarların da görüntüleri internete sızdırıldı.

Güney Koreli üretici Samsung, yaklaşık iki hafta sonra Barselona'daki MWC 2018 öncesinde yılın ilk Unpacked etkinliğini düzenleyecek ve burada iki yeni amiral gemisini tanıtması bekleniyor. Şirket, Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin duyurusu ile yeni akıllı telefon sezonunu başlatacak. İki akıllı telefonun yanında Samsung, resmi aksesuarlarını da tanıtacak. Ve elbette aksesuar denilince akla ilk gelen şey kılıflar oluyor. 

.

Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için hazırladığı resmi aksesuarları daha önce de ortaya çıkmıştı. Bunlar, Hyperknit ve Standlı Koruyucu kılıflardan oluşuyor. Hyperknit kılıflar, spor malzemeleri için kullanılan kumaşa benzer bir dokuya sahip. Bu, kılıfın hafif ve sportif olduğuna işaret ediyor. Samsung Galaxy Note8 için geçen yıl sunulan Standlı Koruyucu kılıflar bu yıl Galaxy S9 ikilisi için de sunulacak. Bu kılıf, askeri koruma (MIL-STD-810G-516.7) sertifikasına sahip ve Galaxy S9 / S9 +'ın bir metre veya daha az mesafeden düşmelerinde koruma sağlıyor. Bu kılıflar ayrıca cihazı, tozdan ve aşırı sıcaklıklardan da koruyor. 

Galaxy S9 ve Galaxy S9 + için Samsung'un satışa sunacağı resmi aksesuarların listesi ise şu şekilde: 

  • Alcantara Cover EF-XG960A / EF-XG965A – Siyah, Mavi, Nane Yeşili, Kırmızı
  • Clear View Cover EF-ZG960C / EF-ZG965C – Mavi, Altın, Mor
  • LED Flip Wallet EF-NG960P / EF-NG965P – Mor
  • Hyperknit Cover EF-GG960F / EF-GG965F – Kırmızı, Gri
  • Protective Standing Cover EF-RG960C / EF-RG965C – Siyah, Gümüş
  • Silicon Cover EF-PG960T / EF-PG965T – Mavi, Gri, Pembe

Whatsapp