Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus İçin Temmuz Ayı Güvenlik Yaması Yayınlandı

Samsung'un eski cihazlarından diyebileceğimiz S9 ve S9 Plus modelleri için Temmuz 2019 tarihli en yeni güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung her ne kadar piyasaya çok sayıda yeni cihaz sürmüş olsa da eski cihazlarını unutmuyor. Dağıttığı son güncelleme ile Temmuz güvenlik yamasını Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için dağıtan şirket bu sayede eski amiral gemisi modellerini güncel tutmayı başarıyor.

Güncelleme ile beraber AR Emoji için daha kapsamlı özelleştirme seçenekleri cihazlara ekleniyor. Kamerada meydana gelen gece modu sorununun da bu güncelleme ile beraber düzeltildiği belirtiliyor.

Yeni gelen AR Emoji arayüzü sayesinde cihazların Galaxy S10 serisi ile benzer AR özellikleri kullanacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeren bu güncellemenin kademeli olarak dünya genelindeki bütün Galaxy S9 ve S9 Plus modellerine dağıtılacağını belirtmemiz gerekiyor.

Almanya'da G96FXXU6CSG8 sürüm numarası ile beraber dağıtılan bu OTA güncellemesi yaklaşık 533 MB civarında bir boyuta sahip olacak. Sizde telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilir ve indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Her ihtimale karşı telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Whatsapp