Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus İçin Mayıs Ayı Güvenlik Yaması Çıktı

Samsung'un eski cihazlarından S9 ve S9 Plus modelleri için bugün itibariyle Mayıs 2019 tarihli güvenlik yaması dağıtılmaya başladı.

Güncellemeler söz konusu olduğunda cihazlarının güvenliğine önem veren şirketlerden biri olan Samsung bugün itibariyle eski amiral gemisi modellerinden Galaxy S9 ve S9 Plus için Mayıs 2019 tarihli en yeni güvenlik yamasını güncelleme ile dağıtmaya başladı.

Galaxy S9 için G960FXXU4CSE3 ve Galaxy S9 + için G965FXXU4CSE3 yazılım sürümleri ile gelen güncellemeler Mayıs 2019 güvenlik yamasının yanında birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesini de beraberinde getiriyor. Galaxy S10 serisi bile henüz bu güncellemeyi almamışken S9 serisinin en yeni güvenlik yamasını diğer cihazlardan daha önce alması birçok kullanıcıyı sevindirecek gibi görünüyor.

Genel kamera çekim kalitesinde artış yaşandığı belirtilen bu güncelleme ile ayrıca ağır çekim video kaydında da önemli iyileştirmeler sizleri bekliyor. Ülkemizdeki modeller içinde dağıtılan Galaxy S9 güncellemesini yüklemek için cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girebilir ve en yeni sürümü kontrol edebilirsiniz.

Şuanda OTA üzerinden dağıtılan güncellemenin en geç bir hafta içerisinde bütün varyantlar için dağıtılacağını düşünüyoruz. Her ihtimale karşı telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca yüklemeyi başlatmadan önce telefonunuzda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp