Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Çalışır Halde Net Şekilde Görüntülendi

Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus modellerinin bugüne kadar çıkmış en net fotoğrafları yayınlandı. Cihazlar özellikle Galaxy S9 serisine benzerliği ile dikkat çekiyor.

Son aylarda gündemi en çok meşgul eden cihazların başında gelen Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri bugün oldukça net bir şekilde tekrar ortaya çıktı. Bu sefer her iki cihazda hem ön taraftan hemde arka taraftan net bir şekilde görüntülendi. Cihazların çalışır halde fotoğrafları da paylaşıldı. İlk bakışta S8 serisi ile benzer olan cihazların detaylara inildiği zaman asıl farkları ortaya çıkıyor.

Bu son görüntüler belkide cihazlar hakkındaki bütün söylentilere son verecektir. Cihazların mor, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk varyantı ile geleceğini söyleyebiliriz. Bu renkler haricinde başka renk seçeneklerinin olup olmayacağını şuan için bilmiyoruz.

Cihazların ilk bakışta ön tarafta pek bir farkı yok gibi görünse de alt ve üst çerçeveler sanki çok az bir miktar küçültülmüş gibi görünüyor. Cihazların asıl farkı ise arka tarafta yer alıyor. Hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9 Plus modeli kameraların alt tarafına yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip. Galaxy S8 serisinde bildiğiniz üzere kameraların yanında yer alan parmak izi okuyucusu kullanıcılara zorluk çıkarıyordu.

Öte yandan Galaxy S9 Plus modelinde çift kameranın kullanıldığını görüyoruz. Galaxy S9 tek kamera ile gelirken S9 Plus modeli çift arka kamera ile beraber geliyor. Bu kameraların değişken diyafram aralığına sahip olacağı söyleniyor.

Whatsapp