Samsung Galaxy S9 Serisi İçin Ağustos Güvenlik Güncellemesi Çıktı

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri için Ağustos ayı güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy Note8 ve Galaxy Note9 modelleri için dağıtılan Ağustos ayı güncellemesinin bir benzeri bu hafta Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri için OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı. Güvenlik yamasının yanı sıra kamera iyileştirmeleri ve genel hata düzeltmelerini de beraberinde getiren bu güncelleme şuanda kademeli bir şekilde bütün kullanıcılara dağıtılıyor.

Çok fazla detay belirtilmemiş olsa da genel kamera performansında bir miktar artış yaşanmasını bekleyebilirsiniz. Genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yapıldığı bu Galaxy S9 ve S9 Plus güncellemesini cihazınıza yüklemenizi öneriyoruz. Çünkü şirketin yaptığı iyileştirmelerden ziyade Ağustos ayı güvenlik yamasının cihazınız için bir hayli önemli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Geçtiğimiz aylarda gece modu özelliğine kavuşan Galaxy S9 kullanıcıları ciddi bir sorun ile karşılaşmıştı. Gece modu ile çekilen fotoğrafların galeriye kaydedilmediğini fark eden kullanıcılar bu sorunu heme şirkete bildirmişti. Bir önceki güncellemede bu sorunu düzeltmeyen şirketin Ağustos güncellemesi ile beraber bu önemli sorunu giderdiği düşünülüyor.

Eğer sizde Galaxy S9 veya Galaxy S9 Plus kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek sırasıyla G960FXXU6CSGD ve G965FXXU6CSGD yazılım sürümlerine sahip güncellemeleri kontrol edebilir ve indirerek cihazınıza yükleyebilirsiniz. Galaxy S10 serisi ve Note10 serisi ile beraber Android Q güncellemesi alması beklenen Galaxy S9 serisinin bir süre daha düzenli olarak sistem güncellemelerini alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp