Samsung Galaxy S8'in Önsipariş Satışları 10 Nisan'da Başlayacak

Samsung'un henüz duyurusu yapılmayan amiral gemisi Galaxy S8 ve S8+ akıllı telefonlarını 10 Nisan tarihinde önsiparişle satışa sunacağı iddia ediliyor.

En güncel söylentiler Samsung Galaxy S8 ve muhtemelen Galaxy S8 +'ın 29 Mart'ta New York'ta düzenlenecek UNPACKED etkinliğinde tanıtılarak, 21 Nisan'da piyasaya çıkacağı yönünde. Duyuru ve satışa çıkış tarihi arasında önemli bir tarih bilgisi eksik. O bilgi de Güney Kore'den gelen bilgi ile tamamlanıyor ve Samsung Galaxy S8'in ön siparişleri 10 Nisan'da başlayacağı iddia ediliyor. 

Samsung bu yıl amiral gemisi telefonunun tanıtımını ertelemişti. Çeşitli söylentiler, Snapdragon 835 yonga setinin teslimat programında oluşan gecikmenin Samsung'u bu ertelemeye zorladığını gösteriyor. Bir başka söylenti ise Samsung'un Samsung Galaxy Note 7 fiyaskosunun tekrarını önlemek için bazı şeyleri yavaşlattığını ileri sürdü.

Galaxy S8'in en son sızdırılan özellikleri, 1440 x 2560 çözünürlük taşıyan 5.8 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olduğunu gösteriyor. ABD'de satışa sunulacak Galaxy S8 versiyonu, Octa-core CPU ve Snapdragon 835 ve Adreno 540 grafik işlemci birimi ile güçlendirilecek. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak cihazın 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geleceği iddia ediliyor. Galaxy S8'in 3.000 mAh batarya ile geleceği de diğer bilgiler arasında. 

Galaxy S8+ ise daha büyük 6.2 inç ekrana ve 3.500 mAh bataryaya sahip olacak. Bu özellikler dışında her iki telefon da aynı özelliklere sahip olarak sunulacak. IP68 sertifikası, USB Type-C bağlantı noktası, iris tarayıcı, parmak izi tarayıcı ve 3.5mm kulaklık girişi ortak özellikler arasında yer alıyor. 

Whatsapp