Samsung, Galaxy S8'in Flat Ekranlı Versiyonunu da Sunacak

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Galaxy S8'in flat ekranlı versiyona da sahip olacağı iddia ediliyor.

Yıllardır akıllı telefon pazarının liderliğini kimseye kaptırmayan Güney Koreli şirket Samsung, geçtiğimiz iki yıldır, amiral gemisi Galaxy S serisi akıllı telefonlarının iki farklı versiyonunu piyasaya sürüyor. Galaxy S6 flat ekrana sahipken, Galaxy S6 Edge'de ise çift kenarı kavisli bir ekran bulunuyor. Galaxy S7'de de aynı stratejiyi uygulayan şirketin, bir kaç gün öncesine kadar Galaxy S8'de flat ekran yerine her ikisi de kavisli ekrana sahip Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini sunacağı iddia ediliyordu. 

Gelen en son iddialara bakılırsa artık bu durum değişmiş gibi görünüyor. Yeni söylentilere göre Samsung'un flat ekran varyantı hala terk etmek istemediği söyleniyor, böylece Galaxy S8'i düz ekranla da görebiliriz. İki varyantın SM-G950 ve SM-G955 model numaraları ile sırasıyla düz ve çift kavisli ekran özellikli olması bekleniyor. Ekran boyutunda henüz kesin bir bilgi yok, ancak yakın zamanda çıkan söylentiler Samsung'un SM-G955 modeli için 6 inçlik ekran büyüklüğünün ötesine geçebileceğini gösteriyor.

Her zamanki gibi, bU söylentilere de ihtiyatlı yaklaşmak gerekiyor. Daha önce size Samsung'un önümüzdeki amiral gemileri için birkaç prototipini test ettiğini ve bu nedenle cihazla ilgili çelişkili her türlü haber ve söylentinin ortaya çıktığını aktarmıştık. Bu noktada duyuru için henüz hiçbir resmi bilgi açıklanmadı. Samsung'un bu Nisan ayında New York'ta düzenlenecek bir etkinlikte Galaxy S8'i tanıtması bekleniyor.

Whatsapp