Samsung Galaxy S8, Yeni Görüntüleri İle Karşımızda

Gün geçmiyor ki Samsung Galaxy S8'e ait yeni görüntüler internette yayınlanmasın. Samsung Galaxy S8 ve S8+ yeni canlı görüntüleri ile karşımızda.

Açıkçası, artık güvenlik ve gizlilik noktasından hızla uzaklaşan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ hakkında ortaya çıkan bilgiler, sanki Samsung'un söylenti değirmenine bilinçli olarak su taşıdığını düşünmemize neden olmaya başladı. Daha bir kaç saat önce amiral gemisi ikilisinin görselleri internete sızmıştı ancak görünen o ki bu görseller buzdağının sadece görünen kısmı idi. 

Ve şimdi yine Galaxy S8'e ait yeni görüntüler elimize ulaştı. Bu sefer gelen görüntülerde Galaxy S8 ve Galaxy S8+ aynı kare içinde görülüyorlar. Görüntülerden bir tanesi iki telefon arasındaki boyut farkını göstermesi açısından referans olabilir ancak yakın çekim olan diğer görüntülerin hangi cihaza ait oldukları, benzer tasarımları nedeni ile bilinmiyor. 

Gelen görüntülerde amiral gemisi akıllı telefonlara farklı açılardan göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, bu sefer dikkat edilmesi gereken ilginç bir ayrıntı var. Akıllı telefonlardan en az birinin ekranına ekran koruyucusu uygulanmış gibi görünüyor. Bu durum cihazın muhtemelen bir Samsung çalışanı veya bir operatör tarafından aktif beta testinde olduğunu gösterebilir. 

Görüntülerde ayrıca, Kulaklığın sağındaki iki iris tarama kamerasını, ardından ön kamera, ışık ve yakınlık sensörlerinin yanı sıra sol taraftaki bildirim ışığını ve SIM tepsisi kapağını görebilirsiniz. Üstte büyük olasılıkla ikinci mikrofon, altta USB-C bağlantı noktası, bir başka mikrofon ve bir hoparlör ızgarası bulunuyor. Soldaki özel Bixby butonu da rahatlıkla görülebiliyor ancak buradaki kilit nokta 5.8 Inç ve 6.2 inçlik ekranlı iki model boyutlarını birbiri ile karşılaştırabiliyor olmamız. 

Whatsapp