Samsung, Galaxy S8 ve S8 + için Üç Yeni Renk Seçeneği Sunacak

Samsung, amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için üç yeni renk seçeneğini kullanıcıların tüketicilerin sunmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 + için renk seçenekleri listesi, yakında yeni bazı isimlerle güncellenecek gibi görünüyor. Galaxy S8 için toplam üç yeni renk, Samsung'un Tayvandaki web sitesinde görüldü. Bu üç renk arasında Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey ve Quicksand Gold renk seçenekleri yer alıyor.

Galaxy S8 + için yeni renkler sadece "Füme Mor Gri" ve "Quicksand Altın" seçeneklerini içeriyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için şu anda resmi olarak, Midnight Black, Orchid Grey, Arctic Silver, Coral Blue ve Maple Gold renk seçenekleri mevcut. Ayrıca, yeni renk seçeneklerinin yalnızca Tayvan mı yoksa dünya çapında mı kullanılacağı belirtilmedi.

Bu yeni renk seçeneklerini yukarıdaki resimden nasıl göründüğü hakkında kapsamlı bir fikir edinebilirsiniz.

Yeni renk seçeneklerinin yanı sıra, Samsung şu anda Galaxy S8'in halefini geliştirmeye devam ediyor. Project Star kod adı altında geliştirilen akıllı telefonun Infity Display ekran teknolojisini kullanmaya devam etmesi bekleniyor. Galaxy S8 şimdiyi kadar Samsung için önemli bir başarı hamlesi oldu ve akıllı telefonun yıl donuna kadar 60 milyon adet civarında satış rakamına ulaşması bekleniyor. 

Ayrıca Samsung, bu yaz sonunda Galaxy S8'i taban alan ve gelişmiş S-Pen dokunmatik kaleme sahip olan Galaxy Note 8 modelini de sunmaya hazırlanıyor. Samsung bu yıl kesinlikle çok doğru hamleler yapıyor ve bunun meyvesini yıl sonundaki bilançosunda görecek gibi görünüyor. 

Whatsapp