Samsung Galaxy S8, S7'nin İki Katı Satışa Ulaşabilir

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'in satışları şirketin yüzünü güldürüyor. Beklentiler Galaxy S8'in S7'de iki kat fazla satılacağı yönünde.

Güney Kore merkezli şirket Samsung, amiral gemisi Galaxy S8'in pazardaki satış performansından oldukça memnun. Şirket, son amiral gemisi akıllı telefonlarının satış rakamlarını paylaşmak için son derece istekli ve bugün bu rakamlara dair bir başka güncelleme daha geldi.

The Investor Korea ile konuşan ve ismi açıklanmayan bir Samsung yetkilisine göre Galaxy S8, Galaxy S7'in iki katı hızında satış yapıyor.

Açıklama yapan Samsung yetkilisine göre Galaxy S6 ve Galaxy S7, 10 milyon adetlik satış rakamına sırasıyla 75 ve 74 günde ulaşmıştı. Samsung Galaxy S8 ise 10 milyon adetlik satış rakamına barajını neredeyse yarı süresi içinde aşacak gibi görünüyor. Bu, mutlaka yüksek satış eğiliminin devam edeceği anlamına gelmiyor, oysa olmaması için hiçbir neden de yok. 

Gelen bilgilere göre Samsung'un 2017 yılında toplamda 60 milyon adetlik satış rakamına ulaşacağı tahmin ediliyor. Samsung, bu yıl amiral gemi modellerini piyasaya biraz geç sürmüş olsa da özellikle Infinity Display ekranını ve Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti sayesinde büyük beğeni kazandı. Bazı pazarlarda ise 6GB RAM ile sunulması Galaxy S8'e olan ilgiyi artırdı. 

Whatsapp