Samsung, Galaxy S8 Plus'ın tanıtımını da gerçekleştirecek

Note 7 ile birlikte aldığı tepkilerden ders çıkartan Samsung firması, Galaxy S8'e yeni bir kardeş daha kazandıracak. Samsung etkinlik kapsamında Galaxy S8 Plus'ın tanıtımını da gerçekleştirecek.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği akıllı cep telefonu modellerinden birisi olarak karşımıza çıkan Samsung’un geliştirdiği Galaxy S8 Plus’a ait yeni bir sızıntı daha geldi. Canlı cihaza ait en canlı ve kaliteli görüntüler yayınlanırken, bu sızıntıyı AndroidMX isimli bilişim sitesi yaptı.


Güney Amerika’lı olan bu bilişim sitesinin daha önce Samsung tedarikçilerine yakınlığını da gözlemlenirken, 6.2 inç ekran genişliğine sahip olan bu cihazın oldukça şık bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın çerçevesiz tasarımı ve ekranın her noktasının kullanılabiliyor olması bizlere muhteşem bir dokunmatik ekran deneyimi yaşatmayı başaracak gibi duruyor.


29 Mart 2017'de tanıtımı gerçekleştirilecek olan cihaz ile birlikte Samsung’un Note 7'de kaybettiği pazar payını geri kazanmayı amaçladığı düşünülüyor.

Cihazın Meksika gibi pazarlarda Samsung tarafından geliştirilen Exynos işlemcisi ile birlikte satışa sunulacağı, Amerika yada talebin daha yüksek olduğu pazarlarda ise Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle satışa sunulacağı söyleniyor.

Whatsapp