Samsung Galaxy S8 Modelinin Çift Kameralı Bir Varyantının Piyasaya Çıkabileceği Söyleniyor

Ortaya çıkan yeni görseller çift kameralı bir Samsung Galaxy S8 varyantının gerçek olduğunu bizlere gösteriyor.

Galaxy S8'in resmi tanıtımı öncesinde arka tarafında çift kamera kurulumu olacağını öne süren çok sayıda söylenti vardı. Ancak Samsung, bilinmeyen sebeplerden ötürü yeni amiral gemisi Galaxy S8 modelini tek bir arka kamera ile piyasaya sunmuştu.

Yine de, Galaxy S8'in arkasında çift kamera kurulumu yer alan yeni bir görsel bize cihazın gerçek hayatta olan yeni bir görüntüsünü gösteriyor. Bugün erken saatlerde Weibo'da ortaya çıkan görselde Galaxy Note 8'e benzer şekilde, dikey olarak yerleştirilmiş bir çift arka kamera takan Galaxy S8'i görebiliyoruz. Bu, Samsung'un çiftli arka kameralarla yeni bir Galaxy S8 varyantı üzerinde çalıştığı anlamına geliyor diyebiliriz. Elbette şuan için kesinleşmiş bir şey yok fakat Samsung'un böyle bir cihazının olduğunu söyleyebiliriz.

Dikkat çekici şekilde ortaya çıkan yeni Galaxy S8 görüntüsünde arka tarafta yer alan parmak izi tarayıcısı eksik. Bu oldukça ilginç. Belkide Samsung'un parmak izi tarayıcısını ekranın altına yerleştirmeyi başarabilmiştir. Yada bir diğer ihtimal bu cihaz parmak izi sensörü olmayan fakat çift kameraya sahip bir Galaxy S8 modeli olabilir.

Raporlar, Samsung'un parmak izi tarayıcısını ekranın altına entegre etmenin bir yolunu bulamadığını gösteriyor. Bu da, ikinci ihtimalin olmasını muhtemel kılıyor. Ancak yine de, sızıntının özgünlüğünü onaylayamıyoruz. Dolayısıyla, bu yeni Galaxy S8 varyantına sahip olabilmeniz için büyük miktarda paralar ödeyerek cihazı satın almanız gerekecek.

Whatsapp