Samsung Galaxy S8 Modelinin Bazı Cihazlarında Kırmızı Ekran Sorunu Ortaya Çıktı

Kullanıcılar tarafından rapor edilen hataya göre Samsung'un son çıkardığı amiral gemisi olan Galaxy S8 modelinde bazı cihazların ekranı beyaz yerine kırmızı renk görünüyor.

Samsung tarafından geliştirilen ve bu ay piyasaya sunulacak Samsung Galaxy S8 model akıllı telefon şimdiden kullanıcıların oldukça ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Gelen son bilgilere göre kendi vatanında Samsung 1 milyon adet Galaxy S8 ön siparişi almış durumda. 

Samsung Galaxy S8 model telefona erkenden ulaşan kullanıcılardan bazılarından gelen rapora göre Galaxy S8 cihazlarının ekranı diğer Galaxy S8 cihazlarına göre daha kırmızımsı bir görüntü veriyor. Bu durum elbette bir çok kullanıcıyı üzmüş durumda. Samsung tarafından henüz kırmızı ekran ile ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmiş değil. 

Yukarıda yer alan görselde görebileceğiniz üzere ortada bulunan Galaxy S8 cihazı yanlardaki cihazlara göre daha berrak ve temiz bir beyaz renk sunuyor. Yan taraflarda yer alan cihazlar ise daha kırmızımsı bir görüntü veriyor. Samsung'un daha kaliteli ekran deneyimi ve daha iyi renk doygunluğu vermesi için yapmış olduğu derin kırmızı renk ayarı bazı Galaxy S8 modellerinde bu sorunun çıkmasına sebep olmuş gibi görünüyor.

Eğer sizinde Galaxy S8 veya Galaxy S8 Plus model bir akıllı telefonunuz varsa kırmızımsı ekran sorununa geçici bir çözüm getirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar menüsüne girin ve ekran kısmından ekran modu ayarını seçin ve renk dengesini dilediğiniz gibi ayarlayın. Bu sayede Galaxy S8 model Android telefonunuz daha temiz ve beyaz bir görüntü verecektir.

Whatsapp