Samsung Galaxy S8 Lite'ın Bugün Galaxy S Light Luxury Adıyla Gelmesi Bekleniyor 

Samsung'un yeni akıllı telefonu bugün resmiyet kazanacak. Galaxy S8 Lite'ın Galaxy S Light Luxury adı altında piyasaya sunulacağı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8 Lite akıllı telefonun duyurusunun yaklaştığı artık bilinen bir gerçek. Geride bıraktığımız ay içinde akıllı telefon yüksek kaliteli görüntüleri ile birlikte iki kez karşımıza çıkmıştı. Ve şimdi ise cihazın bugün resmi olarak gün yüzüne çıkacağı ortaya çıktı. 

Yeni akıllı telefonun Galaxy S8 Lite adı ile geleceği .biliniyordu ancak bugün cihazın Galaxy S Light Luxury adı altında piyasaya sunulacağı ortaya çıktı. Bu bilgi, Samsung'un bugün düzenlenecek basın lansmanı için gönderdiği davetiye ile ortaya çıktı. 

Bu sayede Galaxy S Light Luxury akıllı telefonun bugün Çin'de resmi hale geleceğini artık biliyoruz ancak cihazın diğer önemli pazarlar için ne zaman sunulacağı hakkı da herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Hiçbir şey resmi olarak doğrulanmadı ancak şu ana kadar ortaya çıkan söylentiler Snapdragon 660 yonga seti, 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı bellek yapılandırması, 16MP / 8MP kamera kombinasyonu, 3,000 mAh pil ve Android 8.0 Oreo işletim sistemini ortaya çıkarmıştı. 

Whatsapp