Samsung Galaxy S8 Kamera Yenilikleri Bulunan Yeni Bir Güncelleme Aldı

Samsung'un popüler amiral gemisi telefonlarından S8 için yeni bir kamera ve sistem güvenliği güncellemesi yayınlandı.

Samsung Galaxy Note 8 kullanıcıları için geçtiğimiz günlerde AR Emoji desteği ve yeni kamera iyileştirmeleri bulunan bir OTA güncellemesi yayınlanmıştı. Benzer bir güncelleme bugün Galaxy S8 için yayınlanmaya başladı. Galaxy S9 serisinde bulunan yeni AR Emoji desteği ve süper ağır çekim video özellikleri bu güncelleme ile beraber Galaxy S8 içinde yayınlanmış olacak.

Galaxy S8 için G950FXXU4CRI5 yazılım numarası ile dağıtılan güncelleme Galaxy S8 Plus için G955FXXU4CRI5 yazılım numarası ile birlikte geliyor. Güncelleme yeni özelliklerin yanı sıra 1 Eylül 2018 tarihli en yeni Android güvenlik yaması ile de cihazınızın güvenliğini en üst seviyeye çıkartıyor.


Galaxy S8 için dağıtılan CRI5 güncellemesi şuanda kademeli olarak bütün kullanıcılara gönderiliyor. Güncellemenin bütün kullanıcılara ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Bu sebeple cihazınızın ayarlarından sistem güncellemeleri menüsüne girerek güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz.

Yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Eğer operatöre özel olarak üretilen bir varyanta sahipseniz biraz daha beklemeniz gerekebilir. Çünkü operatörün bu güncellemeyi sahip olduğunuz cihaz için yayınlaması gerekiyor.

Whatsapp