Samsung, Galaxy S8 ile bombayı patlatıyor

Samsung'un yeni amiral gemisinin teknik özellikleri detaylanıyor...

Samsung, bu ay başında yeni üst seviye akıllısı Galaxy Note7'yi resmi olarak duyurdu ve yine bu ay içerisinde de bir çok pazarda satışa sunulmuş durumda. Cihaz suya dayanıklı yapı, kavisli ekran, üst düzey donanım özellikleri ve S-Pen desteği ile gelirken, gözler şimdi de firmanın gelecek sene başlarında sunacağı yeni amiral gemisi Galaxy S8'e çevrilmiş durumda.

Son dönemde akıllı telefon pazarında çift kameralı modeller büyük ilgi görmeye başladı, Huawei ve LG gibi firmalar çift arka kameralı modelleri amiral gemisi modellerinde de kullanırken, yakında Apple'dan da yeni bir çift kameralı akıllı telefon gelecek. 7 Eylül tarihinde iPhone tanıtım etkinliği düzenleyecek olan firma, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini sunacak. Bu cihazlardan iPhone 7 Plus'ın çift arka kamera ile geleceği belirtilmekte.

Apple'ın en güçlü rakibi olan Samsung'un da gelecek sene sunacağı yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S8'de de çift arka kamera yer alacağı ifade ediliyor. Çin üzerinden gelen bilgilere göre bu kameralardan biri 12MP ve diğeri de 13MP çözünürlük sunacak. Bu yeni dual kameralar için Samsung'un çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilirken, ayrıca Sony de aynı şekilde geliştirme çalışmaları içerisinde.

Samsung'un çift kamera model numarası S5K2L2 olurken, Sony'nin dual kamerası henüz bilinmemekte. Ayrıca Samsung, yeni akıllı telefonunun Selfie kamerasında da arttırıma gidecek ve yeni cihazın 8MP ön kamera içereceği kaydediliyor.

Whatsapp