Samsung Galaxy S8+ Destek Sayfası Hindistan Web Sitesinde Açıldı

Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S8+'ın resmi destek sayfası, şirketin Hindistan Web sitesinde ortaya çıktı.

Samsung'un en yeni amiral gemisinin daha büyük ekranlı versiyonunun Galaxy S8 + olarak  adlandırılacağını geçtiğimiz günlerde gelen haberlerde öğrenmiştik. Samsung, Hindistan web sitesini yeni Galaxy S8+'a uygun hale getirmek için çalışıyor gibi görünüyor. SM-G955FD model numarasına sahip olan bir cihazın destek sayfasında kısa bir süre önce ülkenin lansmanında kullanılabilecek olası bir çift SIM sürümü olduğu ortaya çıktı.

Şimdiye kadar Samsung Galaxy S8 / S8 +'ın sırasıyla SM-G950 ve SM-G955'den başlayarak onaylanmış model numaralarına sahip olacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Telefonun model numarasının sonundaki FD, Samsung'un dahili isimlendirme kurallarında bir cihazın uluslararası çift SIM modelini temsil ediyor ve aynı zamanda telefon üreticisinin kendi Exynos yonga setlerini, söylentilere göre muhtemelen octa-core Exynos 8895'i kullanacağı anlamına geliyor. Telefonun ABD sürümünün, geçmiş amiral gemilerinde olduğu gibi, Exynos yerine Qualcomm yonga setini, yani Snapdragon 835'i kullanması bekleniyor.

Samsung Galaxy S8 + destek sayfası çok fazla yeni ayrıntıyı ortaya koymazken, cihaz hakkında yine se pek bilgi elimizde bulunuyor. Bunlar arasında ince çerçeveli 6 inçlik kavisli bir ekrana sahip olması ve ön taraftaki fiziksel tuşların kaldırılmasının yanında, parmak izi  tarayıcı sensörün arka kameranın yanında yer alması da bulunuyor. Galaxy S8+ ayrıca Samsung'un yeni asistanı Bixby'ye sahip olacak ve bu asistan Samsung'un önceki asistanı olan S Voice üzerine kurulacak.

Samsung Galaxy S8+' Mart ayı sonlarında küçük kardeşi Galaxy S8 modeli ile birlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor. Telefonların satışa sunulması ise Nisan ayının ikinci yarısını bulabilir. 

Whatsapp